Contact en ANBI

Contact en ANBI

ANBI

Stichting Garuda House is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor ons voordelen, bijvoorbeeld dat we onder voorwaarden geen schenk- en erfbelasting betalen. Maar dat heeft ook voordelen voor u als donateur. 

Zo zijn giften aan Garuda house deels aftrekbaar van de belasting, periodiek schenkingen zelfs volledig. Bij een periodieke schenking legt u vast dat u voor een periode van in ieder geval 5 jaar een bepaalde schenking doet. Zo kunt u niet alleen tenminste 1 meisje helpen met het krijgen van middelbaar onderwijs en goede zorg, maar ook een behoorlijk deel van uw schenking via de belasting terugkrijgen. Voor de aftrek van periodieke schenkingen geldt geen minimaal of maximaal schenkingsbedrag. Wilt u meer weten over periodiek schenken, neem contact (hyperlink naar contactgegevens/ formulier?) met ons op. Wilt u meer weten over belastingaftrek van giften, dan helpt de Belastingdienst u graag verder. 

Maar er zijn ook andere voordelen van geven aan een erkende ANBI. Zo weet u bijvoorbeeld dat tenminste 90% van onze uitgaven gaan naar het Garuda house, dus dat uw geld echt besteed wordt aan de opvoeding en educatie van de meisjes. Daarnaast weet u dat er een actueel beleidsplan is en een transparante begroting. 

Naam: Stichting Garuda House Bali

KVK nummer: 57130000

RSIN nummer: 852450205

 

Meer informatie? Neem contact met ons op. 

 

Kantoor Nederland:
Groningerlaan 18
9501 SH Stadskanaal
T: +31 (0)6 53656837
E: info@garudahouse.org
Kvk: 57130000

(bellen voor afspraak)

Bezoek:

In het Garuda House staan de kinderen voorop.
Het is daarom belangrijk om bewust te zijn van de roosters en privacy van de kinderen en deze te respecteren.
Stichting Garuda House Bali wil hiermee het bezoek van het Garuda House zoveel mogelijk minimaliseren.
De kinderen moeten zich kunnen concentreren op hun studie en moeten niet het gevoel hebben “ter tentoonstelling” gezet te worden.
Voor meer vragen neem dan contact via mail, info@garudahouse.org

Instagram has returned invalid data.

Follow us!