Garuda House Bali

Garuda House Bali

 

 

        "Meisjes met een droom, 

worden vrouwen met een visie"

Het Garuda House Bali draagt bij om een kind weer kind te laten zijn en zorgt ervoor dat meisjes in de leeftijd van 10 tot 17 jaar in een veilige omgeving naar school kan gaan.

In het huis zijn zij omringd door veel zusjes, die vaak ook uit dezelfde omstandigheden komen en veel hebben meegemaakt.

In het huis wordt er naar de meisjes geluisterd, staan de pleegouders voor hun klaar en wordt haar goede normen en waarden geleerd.

En doordat deze meisjes nu naar school gaan, werken zij aan een goede toekomst.

[Lees hier meer]

Laatste blogs en nieuws

 • ANBI en doneren

  Het is alweer december. Het eind van het jaar is alweer in zicht. Heeft u er wel eens aan gedacht dat het een leuk voordeel kan opleveren als u een donatie overmaakt naar Stichting Garuda House Bali? Stichting Garuda House is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat heeft voor ons

 • In de blog Garuda House stelt zich voor kan je lezen hoe gaaf deze dag was. Maar we hebben ook foto’s. Bekijk deze hier!

 • Garuda House Bali stelt zich voor

  Het begon allemaal met de woorden, we willen eigenlijk wel een keer iets doen voor het Garuda House. Gewoon, een klein feestje. We deelden deze gedachten met meerdere mensen en al snel kregen we hulp uit verschillende hoeken uit Nederland. Alsof het er niet meer toe deed dat Stadskanaal best wel een eindje rijden is.

 • Lieve Nila

  Wat hebben wij jou op zien groeien zeg. Wauw. Ik mag het eigenlijk niet zeggen. Maar op dit moment ben jij mijn favoriet in het huis. Ik merk aan mijzelf als we het Garuda House bezoeken, dat ik naar jou toe trek. Ik wil weten hoe het met je gaat. Dat komt ook doordat ik

 • 9 jaar Garuda House

  Met de titel van deze blog zou je denken dat het Garuda House 9 jaar bestaat. Maar niets is minder waar. Het Garuda House bestaat al veel langer. Sterker nog, volgend jaar vieren we dat het Garuda House al 30 jaar bestaat. Het is bijna 30 jaar geleden dat de oprichters de heer en mevrouw

Meer blogs en nieuws lezen?
Ga naar onze blog pagina